Deur openen


Reparaties aan hang en sluitwerk, deur openen bij afgebroken sleutel.

Niets zo vervelend als een een afgebroken sleutel in het slot terwijl u aan de verkeerde kant van de deur staat en dus uw huis niet in kunt. Als het goed is heeft u ook geen raampje open staan waardoor u zich naar binnen kunt werken. In dat geval kunnen wij u van dienst zijn. Bij het openmaken van deuren is legitimatie verplicht.

Wat te doen

U meldt bij ons het probleem - Indien mogelijk komen wij zo spoedig mogelijk naar u toe. Dit hangt af van het feit of er iemand bij u in de buurt is om u bij te staan. - Wij proberen na aankomst het probleem te verhelpen. Het kan soms nodig zijn om een slot te forceren en/of te moeten beschadigen. Doorgaans lukt het ons echter om de eventuele schade tot een minimum te beperken.

Binnen komen we altijd.

Zonodig wordt hierna een tijdelijke noodoplossing aangebracht ter beveiligingen van uw woning. - Vervolgens bepalen we in overleg met u of er een meer reparaties nodig zijn om zodoende zorg te dragen voor een permanente oplossing/reparatie. - Eventueel brengen wij een algeheel beveiligingsadvies uit voor een verbeterde beveiliging van uw woning.

 

Referenties

Ervaringen van klanten