Herstel inbraakschade


 Herstelwerkzaamheden en of verbeteren van hang & sluitwerk na inbraak.

Na een inbraak is het zaak om zo spoedig mogelijk zorg te dragen voor herstel aan het hang & sluitwerk. Uit statistieken is gebleken dat inbrekers regelmatig terugkeren naar de woning waar zij al eerder binnen zijn geweest. Tenslotte weten ze nu beter de weg en is ook bekend wat er nog meer te halen valt.

Wat te doen

- U meldt bij ons de (poging tot) inbraak in uw woning. Wij maken een afspraak om zo spoedig mogelijk bij u langs te komen en de schade te inventariseren.

- Aan de hand van de inventarisatie brengen wij een advies uit welke reparaties noodzakelijk zijn, eventueel ook hoe uw woning beter beveiligd kan worden en wat de kosten van levering en montage van onze genormeerde producten zullen zijn.

- Wij vervangen het beschadigde en/of verouderde sluitwerk door nieuw materiaal dat aan de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen voldoet.

- Indien uw woning zodanig beveiligd is dat het voldoet aan de normen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen, dan melden wij u woning aan voor het certificaat "Veilige Woning" en krijgt u stickers voor op de ramen en deuren.

Referenties

Ervaringen van klanten