Kluizen


Waarom een kluis?

Er wordt bij u toch nooit ingebroken!
U woont toch niet in een grote stad!
Een brand komt bij u niet voor, alleen
bij andere mensen!

Door inbraak en brand kunt u veel waardevolle en belangrijke spullen kwijtraken.
Denkt u eens aan foto's en die film van bruiloft of opgroeiende kinderen. Voor bedrijven kan het zelfs het einde van de werkzaamheden betekenen, als u niet meer de juiste data heeft.

Een goede beveiliging van uw bedrijf en huis en de juiste opslag van waardevolle zaken kan dus een boel ellende voorkomen.

Helaas komen wij te vaak bij mensen die tot die andere mensen gerekend moeten worden.
Bij een inbraak is uit verschillende onderzoeken gebleken dat de inbraak gemiddeld niet langer dan 5 minuten duurt. Een inbreker gaat dus snel door een huis of pand heen en pakt alle bruikbare spullen mee, liefst sieraden, paspoorten, portemonnee's en laptops, dingen die klein en makkelijk te verkopen zijn.
Die laptop is wel te vervangen, en de verzekering betaalt dat wel, maar die sieraden, foto's en film van de bruiloft zijn vaak niet te vervangen en ook niet in geld uit te drukken.

Maak een back-up van u foto's en andere belangrijke zaken leg deze in een datakoffer en berg ze samen met u persoonlijke spullen op in een gecertificeerde brand- inbraakwerende kluis.

U ziet dat een investering in een kluis een heleboel ellende bij een inbraak of brand kan voorkomen. Een kluis is dus niet voor het opbergen van geld, dat staat normaal op de bank, maar voor bescherming van waardevolle spullen die in elk huis of pand aanwezig zijn.

Referenties

Ervaringen van klanten