Toegangscontrole


INTELLIGENT BESLAG:

Comfortlijn
De comfort-lijn is ontworpen voor binnendeuren. De meest relevante karakteristieken zijn de besturing, de flexibiliteit, de controle en bovenal het systeemcomfort.
Elektronisch blokkeren van de deurkruk.Optionele mogelijkheid om het systeem met een mechanische cilinder te overheersen.Bij elke set elektronisch garnituur is het volgende mogelijk: 1.000 gebruikers in de RO(read only)-versie en 64.000 gebruikers in de RW(read-write)-versie.Antivandalisme-protectie, door de elektronica aan de binnenkant van de deur.Draadloos systeem dat werkt op standaard Alkaline-batterijen, waarmee 60.000 handelingen kunnen worden verricht voor de batterij aan vervanging toe is.680 handelingen op het slot kunnen worden nagekeken in de RO-versie en tot 1.000 handelingen in de RW-versie.Geluidsignalen bij de meeste functies.Werkt op iButton, Smart Card en Proximity ID-technologie.

Veiligheidslijn
De veiligheid-lijn is ideaal voor gebruik op binnen- en buitendeuren, waar een grote mate van veiligheid is vereist. Beveiliging tegen aanvallen of pogingen tot het illegaal openen van de deur, zonder de flexibiliteit en controlefunctie op het systeem verloren te laten gaan.
Wandlezers en besturingsunits
Bij SALTO is een reeks wandlezers en besturingsunits beschikbaar voor wanneer een stand-alone unit geen ideale oplossing biedt en een speciale bekabelde applicatie nodig is zoals bij automatische deuren, liften, garages, enz.
Deurkrukken
Het SALTO-toegangscontrolesysteem lijkt op een normaal deurbeslag. Maar, laat u niet voor de gek houden. Hieronder ligt het hart van de goed uitgevoerde elektronica die alle toegangsbewegingen aanstuurt en registreert. De smalle platen maken het mogelijk een modern design deurklinken/knoppen te gebruiken.

Bijna alle deurkrukken van verschillende fabrikanten kunnen op de SALTO-achterplaten worden bevestigd. Het SALTO-systeem is daarvoor speciaal ontworpen.

Het is ook mogelijk om te kiezen tussen verschillende vaste knoppen voor de buitenschilden (die vervangen dan de klink aan de buitenzijde) wanneer geen bediening van de dag- en nachtschoten is gewenst, maar de deur alleen wordt geopend door trekken of duwen (Security model).

Installatie en insteeksloten
Salto heeft het elektronische garnituur zo ontworpen dat het geschikt is voor veel soorten insteeksloten. Het elektronische garnituur van Salto kan alle UK-insteeksloten bedienen (inclusief alle Europese sloten) en kan te allen tijde worden ingebouwd en opgewaardeerd, op sloten met afstanden van Hart-krukgat tot Hart-cilindergat tussen de 47mm en 92mm.

Hoe dan ook, het elektrische garnituur van Salto kan worden geinstalleerd op deuren van hout, aluminium of pvc die een elektronische toegangscontrole nodig hebben. Dat maakt het mogelijk gebouwen met veel verschillende slot- en deurconfiguraties op te waarderen naar een Salto-veiligheidssysteem.

 

Referenties

Ervaringen van klanten